CENOVNICI

USLUGE

 

USLUGA TRANSPORTA

- U okviru širokog asortimana naših usluga uvrstili smo i uslugu prevoza Vaše robe u zemlji i inostranstvu. U zavisnosti od kapaciteta koji prevozno sredstvo treba da poseduje u skladu sa vašim potrebama, nudimo kombi i kamionski prevoz po konkurentnim cenama.

   

Sečenje i kantovanje pločastih materijala

- Firma "Sigma enterijeri " u svom opusu nudi usluge sečenja i kantovanja pločastih materijala kao i farbanja i lakiranja istih. Veliki broj zadovoljnih mušterija je naša referenca i potvrda kvaliteta naših usluga.

Molersko-farbarski radovi

- Veliko iskustvo zaposlenih u našoj firmi kao i veliki broj naših kooperanata iz oblasti molarsko-farbarskih radova garantcija su kvaliteta pri izvođenju navedenih radova.

   

Gipsarski radovi

- Budući da se tehnologija završnih radova u građevini permanentno menja i prilagođava novim uslovima na tržištu sirovina, laki i kompozitni materijali nalaze sve veću primenu u uređenju enterijera. Shodno tome, firma "Sigma enterijeri" nudi usluge izvođenja gipsarskih radova i to: izrada suvih zidova, reparacija starih zidova gipsanim pločama, komplentno uređenje enterijera.

Bravarski radovi

- Dugogodišnja saradnja sa kooperantima iz oblasti bravarskih radova i usluga , kao i uzročno-posledična veza stolarske i bravarske profesije omogućila nam je pružanjekvalitetnih usluga na ovom polju poštujući princip da najbolje ide sa najboljima. Usluge se odnose na radove u oblasti eksterijra i enterijera.

   

Građevinski radovi

- Naša kompanija između ostalog, nudi i usluge izvođenja građevinskih radova kao fundamenta svih nadovezujućih radova. Usluge podrazumevaju betonske, zidarske i sve ostale radove iz oblasti građevine.

Električarske uluge

 

   

Klimatizacija i ventilacija

 

 
   

enterijer i eksterijer

   
   

galerija radova

 

 

© Copyright 2012 SIGMA Enterijeri. All rights reserved.